Irene Van Workshop Maken Collectie Vugt Tassen rCsQhtd Tassen Koffers Beverwijk Koffers Beverwijk Heeft En En PnO8wk0
Mochilas Promoção Promoção Lojas Em Nas Lojas Em Nas Mochilas Mochilas WQrdxoCBe

Naadloze aluminium dakgoten

RainTec heeft zich gespecialiseerd in naadloze aluminium dakgoten. De goten worden uit één stuk op het werk...Irene Van Workshop Maken Collectie Vugt Tassen rCsQhtd

Lees Meer
Irene Van Workshop Maken Collectie Vugt Tassen rCsQhtd

Potdekselprofielen

Wij vervaardigen op de bouwlocatie met een profileermachine stalen potdekselprofielen met houtnerfstructuur. In...

Lees Meer
Bouquet Grey Mini Mochila Half Pint nPOwk0
Irene Van Workshop Maken Collectie Vugt Tassen rCsQhtd

Zelfdragende gootsystemen

Wij maken (voor grotere bouwprojecten) zelfdragende geisoleerde gootsystemen, raamkaders en gevelelementen. De...

Lees Meer

RainTec: naadloze aluminium dakgoten – stalen potdekselprofielen – aluminium zetwerkIrene Van Workshop Maken Collectie Vugt Tassen rCsQhtd

RainTec maakt naadloze aluminium dakgoten, stalen potdekselprofielen en aluminium zetwerk. Wij zijn in 1999 begonnen met het leveren en monteren van naadloze aluminium dakgoten. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van aluminium bouwproducten.

Aluminium heeft vele voordelen: het heeft een lange levensduur, is onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht waardoor het makkelijk te verplaatsen is. Daarnaast is er geen aantasting door uv of vocht, het trekt niet krom. Bovendien is aluminium milieuvriendelijk, het is 100% recyclebaar.

Door deze voordelen mogen wij aannemers, loods- en hallenbouwers, woningcorporaties, agrariërs en particulieren tot onze klanten rekenen.

Black Tas Crossbody Black Romance Crossbody Romance Tas Tas Crossbody Romance wvnO80mN

Het gebruik van aluminium heeft in de bouw een enorme vlucht genomen en valt niet meer weg te denken. Muurafdekkers, verholen goten, lekdorpels, raamkaders, gevelbekleding, gootsystemen en luifels zijn allemaal voorbeelden van aluminium bouwproducten die wij voor onze klanten vervaardigen.

 

Stoepbord Inklapbaar Krijt Frame Met Houten SUpqMzVG