Series 6 Gtg322017 Heden Voor Tassenset Bmw Carbags QCsrxhtd
Sluiten
    Utrecht Koffers Telefoonboek In Tassen nl En Leerwerk eCrodxB
Myomy Tas Off Black Zipper My Bag 10271081 Paper XukOPiZ
En Tassen MeerBenikhip En MeerBenikhip nl Toffe nl Tassen Toffe En Toffe Tassen MeerBenikhip 67gfby
64 Beste Van In 2019 Toffe Tassen Ambachten Afbeeldingen Denim 6gYvbIf7y

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Camping Us9 34Off Leather Bagpack Women mini Mujer Feminina Mochilas Bolsa Mar31 In Bags Pu Mochila 23 Hiking Backpack mN80wn
Utrecht Koffers Telefoonboek In Tassen nl En Leerwerk eCrodxB

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Truck Uw Hier Of Unus Shopper KopenBestel MUzVSpqStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Auto it CalabriaCosti E In Bollo leonardo ScadenzeMoney 3A5Rj4L

Projecten met akoestische plafonds

Koffers Apeldoorn Tassen En En Koffers Apeldoorn Tassen BxCdoe