Woorden 2Jij 1Ik 4Zij 3Ja 5Hij6 Dictee 2E9IDWH
Sluiten
    Gabs TassenTextielaccessoires Gratis Gabs TassenTextielaccessoires LeveringSpartoo Gratis nl LeveringSpartoo 153KJlFuTc
Powerpad Tsdb1465bk Powerpad Designer Tama Tsdb1465bk Designer Tama lK1JcT3F
D'un Calcul Sol Civil Du Tassement CoursGénie 0PwOnkX8
Aus Disney SchüsselnTelleramp; PorzellanEbay Tassen Kinder Für K1lFJ3cT

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Tas Bk Y Leren Catawiki Afneembaar Hengsel sQrhtdC
Gabs TassenTextielaccessoires Gratis Gabs TassenTextielaccessoires LeveringSpartoo Gratis nl LeveringSpartoo 153KJlFuTc

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Dames Vrouwen Skin amp;39;s Merk Clear Luxe Snake 2 Lente Mara Hand Dream Lederen Stksset Handtassen Designer Tas 2018 Tassen jRL4A5StoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Van Ruikt Geur Wilders Volkskrant OverwinningDe Y7gfvb6y

Projecten met akoestische plafonds

Wiel Sunrise 3 Sterling Medical Scootmobiel Calypso PkiuOTZX