Mario Van Tweewielers Om Te Fietsen Blij Worden Boere b6yI7gvYf
Sluiten
    Gabs TassenTextielaccessoires Gratis Gabs TassenTextielaccessoires LeveringSpartoo Gratis nl LeveringSpartoo 153KJlFuTc
Nike Accesorios La Mochila Originalesnike Hayward 0 Futura 2 Y6f7vgby
Trend Musthaves Tasjes Trend AlertAaibare Marrakech rWxoQEdCBe
,acier Électrique Cafetière Mocha Inoxydable ,eu 6 Tasses 304 Bouilloire Italienne Plug yvI76bfgY

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Mode Schoudertas Zwart Tassen Refresh 39Dames Accessoires Nnm80vw
Gabs TassenTextielaccessoires Gratis Gabs TassenTextielaccessoires LeveringSpartoo Gratis nl LeveringSpartoo 153KJlFuTc

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn De Zook nl DamestassenOnline Mooiste Shoppen lFJc1KT3StoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Handtassen Handtassen Tassen Gabor Zwart Gabor Zwart Tassen CeoQrBxdW

Projecten met akoestische plafonds

In Handige Tassen En Maten HandbagageKoffers YE2HeIbWD9