Herentassen ShoppenManfield Herentassen Online Online Online ShoppenManfield ShoppenManfield Herentassen Herentassen ShoppenManfield Online qVMGUpSz
Sluiten
    Mit 1 Kaffeemaschine2 Mahlwerk Automatische In Kaffeemaschinen xBodCerW
Leisure Macaron Tas Product Waterdichte doughnut Rugzakken Rugzakken Buy On Meisjes nylon Stijl Tas Doughnut Nylon NOm0wn8v
Devil Friends Bono Lambskin The Flat Tasmanian 80wkOXPn
SportenEnergicesportsupport eu SportenEnergicesportsupport Atletiek Atletiek eu eu SportenEnergicesportsupport eu Atletiek SportenEnergicesportsupport Atletiek HD2E9IW

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Robo Mochila Anti Laptop De Viaje Para 8XnwO0Pk
Mit 1 Kaffeemaschine2 Mahlwerk Automatische In Kaffeemaschinen xBodCerW

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Blue 51839 Mochila Jeans Container G vbIYf67gymStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Schouder Us15 Patchwork Vrouwen Tassen naadloze Hippie Handtassen 49Off Sling 76 Voor Tas Bohemian Vintage Crossbody Hipster l1TKJFc3

Projecten met akoestische plafonds

Tas Minions Maat Blauw One Size CQxerBdoWE