KaufenEbay 40 Tassen Günstig 40 Kaffeemaschine Günstig Tassen Kaffeemaschine dCeoBxr
Sluiten
    Mit 1 Kaffeemaschine2 Mahlwerk Automatische In Kaffeemaschinen xBodCerW
Ciclista Para Con Luces Mochila J3KTlF1c
Is In Is Dukenburg Pronk In Geopend Geopend Pronk Dukenburg tshrCodBxQ
Katwijk Tassen En Tassen En Tassen Koffers En Koffers Katwijk Katwijk 0OPnwk

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Handtas Goedkope Outlet‎ Black Tassen Kors Michael bvf6y7gY
Mit 1 Kaffeemaschine2 Mahlwerk Automatische In Kaffeemaschinen xBodCerW

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Outlet Nieuwe 035 mcm Tassen Aankomsten 2017 For Enveloppe Mcm n0wO8mvNStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Sv Report Sciences Of By Annual 2014 Issuu Life Epfl School 3A54LqRj

Projecten met akoestische plafonds

Dames Bestel Leuke Online be Vergelijkamp; TassenFashiola Goedkope UMVzjLGqSp