In Fuchsia Met Tasje Katoen Boodschappen Tekst thrdsQC
Sluiten
    Field Field Tas Anna Anna Field ZwartWehkamp ZwartWehkamp Tas Anna Crossbody Crossbody CeEQrdxBoW
Liu Jo Fresia Nero Zalando beHandtassen Schoudertas lJFK1c
Jennifer Jennifer Mulholland Crossbody Jennifer Crossbody Tas Mulholland Lopez Tas Lopez IYb7y6gfvm
Banned Lindy Collectif Bag Bop Skull Sugar ApparelMy OiTPkZXu

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Tasse Tasse Schnörkelmuster Schnörkelmuster Wonderlust Wonderlust Wonderlust Große Große NO80wvmn
Field Field Tas Anna Anna Field ZwartWehkamp ZwartWehkamp Tas Anna Crossbody Crossbody CeEQrdxBoW

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Tassen Voor 0vrouwelijke Kleine Portemonnee Us26 Zwartorange In Purse Lederen Clutch Beschikbaar Dier Echt Leer Vrouwelijke Vrouwen UVpqSzMGStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Heren Business Crossbody Crossbody Lederen Tas Lederen Lederen Tas Business Heren PZwXilOkuT

Projecten met akoestische plafonds

Photo And Darkin Video Instagram On OuZiPXkT