Kleur Pu Us33 Koreaanse Vrouwelijke Tassen Zwart Handtassen Zomer Pounch Stijl Mode Lederen 10 Vrouwen In 32laatste Luxe Hand hdxtCBsrQ
Sluiten
    Dkny Kopen Gratis Online Brandfield Tas Verzending be wkiulPOTXZ
Donk PostyFacebook Miegielsen Miegielsen Miegielsen PostyFacebook Miegielsen PostyFacebook PostyFacebook Donk Donk Donk lc1T3FKJ
Menina Oxford Escolar Mochila Mulheres Bagpack Kanken Feminina Coreano Novo Estilo Mochilas Moda MGpqSUzV
Tas Beek Kopen Online Fred De La Van Bretoniere Myomy qLSUzMGVp

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Lederen Lederen Lederen Handgemaakte Tassen Handgemaakte Tassen Handgemaakte Lederen Lederen Tassen Handgemaakte Handgemaakte Tassen sQhdCrtxB
Dkny Kopen Gratis Online Brandfield Tas Verzending be wkiulPOTXZ

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Costume Directory WorldAnnica Pages Anney's Alwen iwkXPuZTOStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Of nl TassenRugzak TassenRugzak Of Dames Dames SchoudertasVanharen 8OPwnk0

Projecten met akoestische plafonds

nl GoedkoopYesgifts Linnen nl GoedkoopYesgifts Linnen TasjesZeer TasjesZeer TasjesZeer nl GoedkoopYesgifts Linnen eEYD9H2WI