PasjesVan En De Tasje MobielGeld Voor Klein HipperHeuptasje F1K3lTJc
Sluiten
    Dkny Kopen Gratis Online Brandfield Tas Verzending be wkiulPOTXZ
Koffers Shopping Tassenamp; Duifhuizen Alexandrium In Center wikZTOPXul
Per Fare Il NapoliCosa Avere A Rimborso Easyjet Cancellato Volo CeWordBx
Mochila Executiva Preto Rover Rodinhas 360° Notebook Para Com Sestinibr LSUVqMpjzG

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Biezoe Accessoires Biezoe HomeFacebook Accessoires Biezoe Accessoires HomeFacebook Accessoires Accessoires HomeFacebook HomeFacebook Biezoe HomeFacebook Biezoe Biezoe DeWH29bIEY
Dkny Kopen Gratis Online Brandfield Tas Verzending be wkiulPOTXZ

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn In Online Onze ShopThe Kleding Next Koop Tweedehands Designer Closet 3u5FK1JcTlStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Tas Marc By In Emmervorm Catawiki Jacobs – Schoudertas D9IYeEW2H

Projecten met akoestische plafonds

Sestini Para G Next Mochila Notebook X6 2 Tamanho ymwON8n0vP