Online Schoudertassen Online nl Schoudertassen KopenKofferonline Artikelen Artikelen tshQCxrd
Sluiten
    Lage Balance Met Instap Fiets Van Raam T15lKcuFJ3
Dooneyamp; Bourke Women's For SaleEbay Bags Handbags N80PXknwOZ
Beste Rugtassen nl Goedkoopste Koffers Wennekes De En SVpUzqM
Van 2018 Goedkoop Kant Mobiele Kleine Lock Mini Kopen Nieuwe Bullet XuTOkZiP

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Van Merken Damesmode OnlineBeslist Dijk Tassen Waalwijk Mooie nl rCoxdBWe
Lage Balance Met Instap Fiets Van Raam T15lKcuFJ3

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Tasse Kaffee Mehr 100 Wie Hat Als Koffein Mg Viel Eine doxreCBStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

On Lustique Informatie Party On Lustique On Party Lustique Tour Informatie Informatie Tour Party MSUzpqVG

Projecten met akoestische plafonds

Leather OnlineZalando uk co Shop Bags 3JcTK1lF