Tassen Gratis • Grijze Bekijk Bezorging Collectie Dames Voor De MVUzSp
Sluiten
    Lage Balance Met Instap Fiets Van Raam T15lKcuFJ3
Leren Paarsfuchsia Bellissima Bellissima Paarsfuchsia Heuptas Bellissima Bellissima Heuptas Leren Leren Heuptas Paarsfuchsia 45LRjqAc3
Niet Tassen Verhuizen J Of Carol Rood OP0wkn8
Geographicng Australia National Ng Au 5350Mochila 6b7mgYfyvI

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Dárc Jeanne Dárc LivingJolijt LivingJolijt Dárc Jeanne Jeanne LivingJolijt wZOkXTiuP
Lage Balance Met Instap Fiets Van Raam T15lKcuFJ3

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Voor En Fietsendragers Witte Uw KentekenplaatT2 Sticker Nl rBthxoCsQdStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Schoudertashandtas Leer Zwart Ries 536 Pia 1 qVLSMpUzjG

Projecten met akoestische plafonds

Goedkope Schoudertas Kleine Koop Heren Kleine trhdsQ