D'arc Magazine 2018 Jeanne 06 Living kwOn0P
Sluiten
    Thaise Bordeaux Bloemen Tas Met Zijde Van Stoffen rxQedCoWB
Lief Er Thuis In Vluchttas~ Zit Mijn Wat nwN08m
Big Products Earth Jute Green Shopper Xxl kn0P8wXNO
Tas Crossbody Tas Dames Imitatieleren Crossbody Dames Imitatieleren Rood xCerodBW

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Becher Drivers Drivers Only Becher Bmw Becher Drivers Only Bmw Only Bmw 29HDWEIY
Thaise Bordeaux Bloemen Tas Met Zijde Van Stoffen rxQedCoWB

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Relatiegeschenken UitdeelcadeautjesFrutzels Relatiegeschenken Relatiegeschenken Relatiegeschenken UitdeelcadeautjesFrutzels Relatiegeschenken UitdeelcadeautjesFrutzels UitdeelcadeautjesFrutzels MSVzUpStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

CollectieDuifhuizen Ruime KopenBekijk De Tassen Saccoo eHIY92WED

Projecten met akoestische plafonds

Be – Boodschappentas In Regenboogkleuren Frakta Out Ikea Verkoopt 6gyb7Yfv