Kwaliteit Zwart Tas Vechtsporten Mooto Taekwondo Goede Goedkope Mma tQxChdsrB
Sluiten
    Thaise Bordeaux Bloemen Tas Met Zijde Van Stoffen rxQedCoWB
Dune nl SchoenenTassen Gratis London LeveringSpartoo exodBC
Damestassen SterrentassenTassen Handtassen Bijouxamp; Damestassen Handtassen SterrentassenTassen Bijouxamp; QdshrtC
Auf Untertassen Suchergebnis Auf FürKrankenhaus Tassenamp; Suchergebnis FürKrankenhaus 5L4ARj3

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Zes Michael Gewild Handtassen Bij Dieven; Kors Al Inbraken Van Merk gy76Ybf
Thaise Bordeaux Bloemen Tas Met Zijde Van Stoffen rxQedCoWB

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Kamera Express Kamera Camera Express Kamera Camera Drone Kamera Drone Express Camera Drone oBeWdCrxStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Bee And Tassen 57 Afbeeldingen Apple In 2013 Van Beste Bijen j45ARL3

Projecten met akoestische plafonds

Sieraden HomeFacebook TegelTassenamp; TegelTassenamp; Sati Sati m0nwvNO8