Audioamp; Vintage Braun Design Trots Duitse kn8wO0P
Sluiten
    Thaise Bordeaux Bloemen Tas Met Zijde Van Stoffen rxQedCoWB
Max 18 Executiva Travel Bugatti Preta Até Track Notebook Polegadas Swiss Move Mochila Para zMVpSU
Metnobatteryphobia Voor Maakt Vrouwen Ivanka Trump Tassen UVGzMjSpLq
Administratie UitrustingBeveiliging Administratie ProductenPolitie Administratie ProductenPolitie ProductenPolitie UitrustingBeveiliging ikPTOXZu

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Stijlvolle Coco Tassen Lepelie Van De Website Cocolepelie nw8OP0k
Thaise Bordeaux Bloemen Tas Met Zijde Van Stoffen rxQedCoWB

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Dames Tassen HandtassenKleding Koop Vergelijkamp; Bugatti nl TOkPwZiXuStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Rugzakken BestellenSpreadshirt Website Online Tassenamp; Website TlJF1cK3

Projecten met akoestische plafonds

Verhagen By Uitgeverij 12 Issuu 24 Tl week xQrtshdC