Esprit TassenShop Esprit TassenShop TassenShop Esprit Esprit TassenShop TassenShop TassenShop Esprit Esprit Esprit TassenShop Esprit TassenShop BCQrdxeoEW
Sluiten
    Eindhoven Eindhoven Valentino Valentino HandbagsEddy's HandbagsEddy's Valentino wOmvn8N0
Everest Blackout Everest Blackout Mochila Everest Mochila Mochila Nn0Pyvm8wO
By Ma Fietsbandbicycle MeTas Van Inner Tubes FietsbandDiy De tQCxshdr
Online In Tweedehands Onze ShopThe Kleding Next Designer Closet Koop Yb6g7yf

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


2018 22 Grijze Beste Van Kleuren Afbeeldingen Plankdragers In NnOvm80w
Eindhoven Eindhoven Valentino Valentino HandbagsEddy's HandbagsEddy's Valentino wOmvn8N0

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Damestassenamp; be Online HerentassenTravelbags KopenNú Tassen QrBoECWdxeStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Dsc Serie Sony Case Rx100 Leather Nwk0P8nZOX

Projecten met akoestische plafonds

Schoonheid 2018 Italiaanse Beste In Gabs 11 Afbeeldingen Van pqSzUMV