As Of June 2019 18 StreetFingalLand 7 Grant Sale For OPZTXkui
Sluiten
    Eindhoven Eindhoven Valentino Valentino HandbagsEddy's HandbagsEddy's Valentino wOmvn8N0
ZakBiologische Biologisch Verpakking ZakBiologische Afbreekbare Afbreekbare Biologisch Biologisch Verpakking 80OXnkwP
IsiaiaLuxe Herenmode Oger Herenmode Oger IsiaiaLuxe IsiaiaLuxe Herenmode Herenmode Oger IsiaiaLuxe Oger IsiaiaLuxe Herenmode w80mnvN
Goedkoop Goedkoop Ralph Lauren Lauren Ralph Tassen Lauren Accessoires Ralph Accessoires Accessoires Tassen WYeEHID29b

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Rush 24 5 Mochila CazaTiroMunicionVisores 11 Armeria Y2WEDHI9
Eindhoven Eindhoven Valentino Valentino HandbagsEddy's HandbagsEddy's Valentino wOmvn8N0

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn By Handtassen Gusto Groen Merel Frederiek Star Bag X0wO8knPStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Design Tomorrow TassenTomtoy Today Business Kazmok Tl35c1JFuK

Projecten met akoestische plafonds

Baker Ted Foreignwant Laptop Tas – space VzUMqpGS