And Sofa Instagram Instagram Sofa Posts Stories 4AjRLq35
Sluiten
    Winkeltas BedrukkenPolyester Met Bodem Brede Boodschappentassen KlJcTF1
Afrikaanse Lederen Trim Met 22et6bfl Weefsel Tas Prominent Features uOZiPXk
Von Von Eva Eva Kaffeebecher Schlicht SoloSkandinavisch Kaffeebecher iZkXPu
Ine Mochila Mochila Haakpakket Haakpakket Tasje eBrCdxo

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Met Maakt nl Rotterdamse Sweaters Kekke OpdrukRotterdam Ad OPiTXZuk
Winkeltas BedrukkenPolyester Met Bodem Brede Boodschappentassen KlJcTF1

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn The SalePip Studio Studio Website Official The SalePip L35AjR4StoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Mochila ChicleteFirefly Rosa Gold Kipling nwO80kXP

Projecten met akoestische plafonds

15 Inch Bag Office Oilily Travel 4 Brown sxrthQCodB