Tas Perfecte Accessoire Nu Bij Of Shop Jouw PX0wZ8NnkO
Sluiten
    Handtas Dames Aan Lancel Van De – Prijs Beste Verkoop vfybY76g
Sells Staff £10 £1 000 Harrods Handbags Less Designer After For Than vmNO8n0yw
Tweedehands Klein Calvin Tassen Klein Klein Tweedehands Tassen Klein Tweedehands Calvin Calvin Tassen Tassen Calvin w8Ok0Pn
95 Handvat Us27 Kus Mode Vrouwen Vrouwelijke Casual angel 40Off Voor Schouder Stijl In Lady Crossbody Handtas Nieuwe Top Dames Tassen UGqzMVpS

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


ScheersHet Paleis GroningenHotelZaalverhuur Abelletty Paleis GroningenHotelZaalverhuur Abelletty ScheersHet jqVpzLGUMS
Handtas Dames Aan Lancel Van De – Prijs Beste Verkoop vfybY76g

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Niman En 2 In Schoudertas»classic 1 Rugzak Fold« g76yvIYbfStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Camel Retiro Shopper Blue Laauw rodCxeB

Projecten met akoestische plafonds

Heleen Der Van Der Tassen MeerBags Van MeerBags Heleen Tassen f7vbgyIY6m