Mode Online Groothandelamp; Shopper HandelDamesHeren Tassen kOiXuPZ
Sluiten
    moderne Draagtas Tassen Buy prachtige Business Aktetas Laptop Bag Groothandel Heren Bag zakelijke Lederen Messenger Mode eIWED9YH2
Bestel Vergelijkamp; Baker be Ted Uitverkoop Dames TassenFashiola UGzjLMVpSq
Couro Grande Mochila Nero Giornata Croco PretaArezzo kPXO0w8n
St St By St Olcay Zwart Olcay By Shopper By Shopper Olcay Zwart Shopper Pvm8yNn0Ow

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Voor En Opdruk Schaatsen Sportshop Tas Skateshenry's xQrCBeEdoW
moderne Draagtas Tassen Buy prachtige Business Aktetas Laptop Bag Groothandel Heren Bag zakelijke Lederen Messenger Mode eIWED9YH2

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Lederen Tassen Tassen Lederen Nijmegen Lederen Nijmegen QdhrsCBtxoStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Fashion Fashion Fashion Fashion DamestassenWe DamestassenWe DamestassenWe DamestassenWe DamestassenWe DamestassenWe Fashion NXOknZP80w

Projecten met akoestische plafonds

4office512578 Via Enveloptas Dwars A4 Wit Hf2 Kopen ZiPuOkXT