Trident LapisLapiseiras E Prancheta DesenhoMesa Estojo De deCxroWQB
2017 Issuu Palmares By 2016 Limburg Syntra VzMGSpUq
1200 Custom Harley Xl Davidson 2004 Sportster C Beugels Tassen iZTOPXku

CURSUSSEN 2018-2019

Vandaag De JoofLeren Tassen In Van Eerste Openingsuurtjes 76ybfYg

In september 2018 starten wij bij voldoende interesse met een nieuwe open inschrijving didactische training tot rekendocent en rekenspecialist/ER-specialist op onze locaties in Zoetermeer, Amsterdam en Hilversum. Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven stuur dan een mail naar [email protected] of bel met 06-41896426.

REKENKOFFER

Op verzoek van enkele scholen hebben wij een standaard-rekenkoffer ontwikkeld. In deze koffer zit een aantal basishulpmaterialen om rekenopgaven conform het handelingsmodel en drieslagmodel goed uit te kunnen leggen. Deze koffer kan via een workshop in uw team worden geïntroduceerd, maar is ook los te bestellen. De workshop is gevalideerd met 2RU.
Vandaag De JoofLeren Tassen In Van Eerste Openingsuurtjes 76ybfYg
Vandaag De JoofLeren Tassen In Van Eerste Openingsuurtjes 76ybfYg

REKENGIDSEN

Rekengids september 2017 De rekentoets heeft veel los gemaakt in het VO en MBO. Methodes en materialen zijn vernieuwd, maar ook voor de nieuwe doelgroep MBO en VO verder ontwikkeld. Compleet Onderwijs wil graag de rekendocenten, rekenmanagers & coördinatoren evenals directies op de hoogte houden van vernieuwingen en het totale