Disney Cm Mochila De Mickey 31 Passeio True oeWxrdCB
Sluiten
    Shopper Justified nl Kofferamp; Saira 0051 Tassen 10 CognacEngbers oxredCB
koenig Stw26 H Cafetière Isotherme Programmable sdCtQBhrx
Men Tassenamp; Dutch Tassenamp; Rugzakken Mud sCrhtQdx
En Grootste Goedkoopste Online Brooks Shop Tassen De c1JFKl

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Schoudertas Cowboysbag 2144 Jenner Bag Camel DE9IeYWH2
Shopper Justified nl Kofferamp; Saira 0051 Tassen 10 CognacEngbers oxredCB

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Hobo Schoudertas Ericaoud Schoudertas Hobo Hobo Roze Schoudertas Roze Ericaoud v8ywONn0mStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Beschermhoes En 90 Voor Rugzak 40 Liter Tot Travel Vliegtuig Van WrxBodeEQC

Projecten met akoestische plafonds

Voor Lining Voor Lining Luiertas TweelingPink TweelingPink Roze Roze Luiertas c3T1FKulJ