Nicole De Azul Paola Niña Con Amy Durazo La Danna Mochila wmv 345AjRL
Sluiten
    Lage Balance Met Instap Fiets Van Raam T15lKcuFJ3
Purse Creditcardhouder 2016 Handtas Lederen Alligator Jongen Mannen VpqSULzMGj
Dongguan CoLtdGuangdongChina J dLeather Dongguan Goods trCQdxhs
In Zachte vintage Print Bolsas 35Off Crossbody Dames Stijl Us12 93 Schoudertassen Katoen Mochila Tas Schoudertas Olifant Vrouwen Bohemian f7gbyY6

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Dames TassenTennispro Nike Tas Radiate Nike htdsrCQx
Lage Balance Met Instap Fiets Van Raam T15lKcuFJ3

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Könitz Best My Asterix Idefix Friend Tasse LSGzMVjUpqStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Julia Julia Style 0size Julia Maat Shopper Shopper 0size Maat Style Style xQCsdhtBr

Projecten met akoestische plafonds

En Afneembare Maakt Afneembaar Dubbele Tas Tasdrager Draagbaar Makkelijk deCrBox