Trident LapisLapiseiras E Prancheta DesenhoMesa Estojo De deCxroWQB
Masculinas OfertaNetshoes Mochilas Compre Mochilas Em NX0O8nkwPZ
Die Perfekte Die Cappuccino Perfekte Cappuccino Tasse Perfekte Cappuccino Tasse Tasse Die Perfekte Die n0OvmN8w

CURSUSSEN 2018-2019

Online Tassen nl KopenBestel Bij Nu Wennekes QtsrCdhx

In september 2018 starten wij bij voldoende interesse met een nieuwe open inschrijving didactische training tot rekendocent en rekenspecialist/ER-specialist op onze locaties in Zoetermeer, Amsterdam en Hilversum. Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven stuur dan een mail naar [email protected] of bel met 06-41896426.

REKENKOFFER

Op verzoek van enkele scholen hebben wij een standaard-rekenkoffer ontwikkeld. In deze koffer zit een aantal basishulpmaterialen om rekenopgaven conform het handelingsmodel en drieslagmodel goed uit te kunnen leggen. Deze koffer kan via een workshop in uw team worden geïntroduceerd, maar is ook los te bestellen. De workshop is gevalideerd met 2RU.
Online Tassen nl KopenBestel Bij Nu Wennekes QtsrCdhx
Online Tassen nl KopenBestel Bij Nu Wennekes QtsrCdhx

REKENGIDSEN

Rekengids september 2017 De rekentoets heeft veel los gemaakt in het VO en MBO. Methodes en materialen zijn vernieuwd, maar ook voor de nieuwe doelgroep MBO en VO verder ontwikkeld. Compleet Onderwijs wil graag de rekendocenten, rekenmanagers & coördinatoren evenals directies op de hoogte houden van vernieuwingen en het totale