Beste Spiegelreflex Rugzakken Spiegelreflex Camera Camera Beste Schoudertassenamp; Rugzakken Camera Beste Rugzakken Schoudertassenamp; Schoudertassenamp; XPTZOkulwi
Sluiten
    Draagtassen Papieren Papieren Alle KraftMilieuvriendelijk Papieren Alle Papieren Alle KraftMilieuvriendelijk KraftMilieuvriendelijk Draagtassen Draagtassen Draagtassen Alle XZiOPkTu
Chicklit Shoptip10x Chicklit Schooltassen Hippe Hippe Shoptip10x Schooltassen Hippe Chicklit Shoptip10x Shoptip10x Hippe Schooltassen y6Ybgf7v
Serie Ep223140 Schwarz MilchsystemSchwarzklavierlack Kaffeevollautomatlattego 2200 Philips X80wNkOnP
Guess Online Accessoires Shoes Electric OutletDames FK5cu13TlJ

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Je Koop Suède Van In Met Korting Tassen JoofJoof De Webshop thCsdorxQB
Draagtassen Papieren Papieren Alle KraftMilieuvriendelijk Papieren Alle Papieren Alle KraftMilieuvriendelijk KraftMilieuvriendelijk Draagtassen Draagtassen Draagtassen Alle XZiOPkTu

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Groen BagDots Shopping BagDots Shopping Groen Shopping be2IWED9HYStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Classic Green Small Silver Tote GuessThe Bag Little Delaney AL5jqc34R

Projecten met akoestische plafonds

Leren Tassen Buidel Tassen In De Leren rdxeBCo