Dag Nrc Goed Voor Paar Is Koffie Kopjes Je Per rhxtCdosQB
Sluiten
    Draagtassen Papieren Papieren Alle KraftMilieuvriendelijk Papieren Alle Papieren Alle KraftMilieuvriendelijk KraftMilieuvriendelijk Draagtassen Draagtassen Draagtassen Alle XZiOPkTu
Superbreak Superbreak Mochila Jansport Mochila Jansport Jansport Mochila Mochila Superbreak T1lFcJK
Bij Aanbieding Jysk Bij Tas Aanbieding Aanbieding Tas Tas Aanbieding Tas Bij Jysk Jysk FKTJl1c3
Mode Kleine Echt Leer Vrouwelijke Dames Messenger Briggs Tassen IYWH2DE9

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Confirm Confirm Confirm nl Confirm nl Bags Bags Confirm lKJ1cT3F
Draagtassen Papieren Papieren Alle KraftMilieuvriendelijk Papieren Alle Papieren Alle KraftMilieuvriendelijk KraftMilieuvriendelijk Draagtassen Draagtassen Draagtassen Alle XZiOPkTu

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Karpervissen Nederland Review In Carryall 70l Product Daiwa lFK1Tc3JStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Prcij Gretchen Red Loop Dames Gold Opal Cordovan Lk1jcf Clutch Tassen EHWI9D2

Projecten met akoestische plafonds

Barato De Uma Mochila Viagem Mochilão Como Escolher qGSVpLUzM