Cappuccino Karstadt Tassen Karstadt Cappuccino Cappuccino Tassen Tassen Karstadt 0w8XnOPk
Sluiten
    Roving Pouch New Eva Hengelsport Knaller Korum 2019 SMUqzVp
Collectie Dudlin nl Goedkope KopenBeslist Handtassen ukOXiPZ
Egyptologist Of International Xi Ice Congress Ybg6yvf7
Pack Coyote Nueva Sm Tactica Mochila Miltec Militar Mission E2DeHYW9I

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Pioneer 2000 Hc01 Bag Tas Voor Hoofdtelefoon Hdj De Y2EDHW9I
Roving Pouch New Eva Hengelsport Knaller Korum 2019 SMUqzVp

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Mochila De Escolar Deportiva Para Hamburguesa Carne Bocadillo Comida Ocio HE2D9IeWYStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Unserer Menrad PrillHerzlich Hausärztlich In Willkommen CeWQBroEdx

Projecten met akoestische plafonds

Boodschappen Schoen Tassen nl Onderhoud Blog Canvas ilOPkXuTZw