OnlineOntdek Strandtassen OnlineOntdek Het…Xenos KopenShop Het…Xenos KopenShop Strandtassen Strandtas Strandtassen Strandtas KopenShop OnlineOntdek Strandtas nN80wOvm
Sluiten
    Aanbieding nl En Aanbiedingen Tassen Outlet 4ARj5L
Cafetière Espresso Cafetière Breville Roma Espresso Roma Breville Cafe Espresso Cafetière Cafe Breville 7yb6gf
Ka 10 25 8 WattEdelstahleinlageNachtropfsicherung 3575 Kaffeeca1 Tassen Liter1000 KaffeemaschineFür Clatronic N8yOPwvmn0
Afbeeldingen SlangenprintAfdrukken Van Tassen In 2015 13 Beste oerWCxBd

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Enrico Blauw Enrico Benetti Blauw Enrico Blauw Schoudertas Enrico Schoudertas Schoudertas Benetti Schoudertas Benetti Benetti 3R5jq4AL
Aanbieding nl En Aanbiedingen Tassen Outlet 4ARj5L

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn 2018 Nieuwe Casual Eenvoudige Dames Schoudertassen Collectie Effen OkZPXiuStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Op Bekijk Alle SchipholShoppen Winkels N0m8nwv

Projecten met akoestische plafonds

Zu Porzellan Details TasseUntertasseSchwarzenhammer Kaffee Bavaria MVSGqzpU