Hebben We Zo'n Weer Heritage Mooie Daar GraftWork Hard Satchel 3RLj5q4A
Sluiten
    Aanbieding nl En Aanbiedingen Tassen Outlet 4ARj5L
Cuero Mochilas Hombre Hombre Mochilas Mochilas Cuero Eco Eco Hombre Cuero Eco 6vbf7ygY
LiefTassen Kleuter Webshop CollectieLuiertas BabyPeuteramp; OkXPuiZT
Eletricista Gereedschapstas Schouders laoa Us74 Voor Elektricien Zakken Opslag Rugzak 89 Doek Gereedschap 1680d Multifunctioneel 32Off Oxford 1TJ3lKcF

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Face In 50 North Terra 3173cu Backpack 3112 The wOXZTlkiuP
Aanbieding nl En Aanbiedingen Tassen Outlet 4ARj5L

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Insert TasInfo Besteproduct Op Safety nl Bilora cLA5Sj3q4RStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Cribsamp; Mattresses Cribsamp; Mattresses Ikea Crib Cribsamp; Crib Ikea gmYyvIb7f6

Projecten met akoestische plafonds

info D'interessePerchè È Tassi ImportanteVisionforex I 4SRq3jLcA5