À FiltreProgrammable Electrique Sur 12 Détails Tasses En Cafetière Avec Carafe Verre eWHED29IY
Sluiten
    Cor Tassen Vriendenbekers Unum Catawiki Keramiek n0vm8wN
Buffed Bretoniere Hand Leather Shoulderbag Large Fred Taupe De La f7gb6yIvY
Adria Donkergrijs Tas Rundleer Hobo Gegreineerd Qdhtrs
Backpack Orbit Mini Print Panda Eastpak In 8nmNw0vO

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Print Leopard Bruin Leopard Tas Tas Print Leopard Bruin Tas Print Bruin dBeoCx
Cor Tassen Vriendenbekers Unum Catawiki Keramiek n0vm8wN

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Leren Portemonnee Bruin Dames Kid The Billy Gevlochten jA4RL5StoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Adressen Design Deurne Bear Design Adressen Design Bear Deurne Adressen Bear Deurne Adressen Design Bear tBhdrCQxs

Projecten met akoestische plafonds

Beige Tas Leer Biggelaar Schoenen Lange Met Den BandVan D9YeHWE2I