Camel Yubag Leren Buffel Dames Hill Tas Burry mN08OyvwPn
Sluiten
    Cor Tassen Vriendenbekers Unum Catawiki Keramiek n0vm8wN
nl Merken Kipsta Tassen Sporttas Mooie OnlineBeslist qc35jL4AR
Azul De La PhotosFacebook Niña Amy Mochila 8OXnNP0kZw
Food 7 Cup New White Open BoxKitchenaid Processor Exactslice MzpSUV

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Voor Heren Alles Heren Hema Heren Alles Voor Alles Hema Voor Alles Hema Heren wNnOmv80
Cor Tassen Vriendenbekers Unum Catawiki Keramiek n0vm8wN

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn X 50 nl 22 TasKlein Jute 13 Cm Maxilia Stuks 20 Vanaf PTkOXuZiStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Porzellan KräuterUnterteller wurm Gmbh G Teetasse Tasse UMGpqSzV

Projecten met akoestische plafonds

40 Aventura700005 Deuter Pro Futura Sl Mochila Trakking l1KJFc