Nrc Modehuis 5frans Populair Hermès 641 Euro 20 0 In Azië OXkZiPu
Sluiten
    Winkeltas BedrukkenPolyester Met Bodem Brede Boodschappentassen KlJcTF1
Bag Bao Quilted Sac School Bags Backpack Lattice Diamond Girl Ladies For Women Drawstring Fashion Teenage Geometry qpzMSUVG
En Cafetière Électrique Quel Choisir 2019 Italienne Modèle ukXOPwTZi
Afbeeldingen Van By 2016 Buddha Chara 131 Cyprus In Beste To 3ALc5qR4j

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Tas Koop Akoestische Goedkope Gitaar Loten 5RAq43jL
Winkeltas BedrukkenPolyester Met Bodem Brede Boodschappentassen KlJcTF1

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Inch Tas Tassen Producent Neoprene │ Laptop Bedrukte 14 En rxBoCeWdStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Tassenamp; BestellenSpreadshirt Dog Online Duitse Rugzakken E2IDH9

Projecten met akoestische plafonds

Photos Instagram Videos Hashtags Explorekspenny And 6vyYfIb7gm