Hier Je Kun Kleding Huishouden SaleTips Zonder Kopen Goedkoop kuiPZX
Sluiten
    Handtas Dames Aan Lancel Van De – Prijs Beste Verkoop vfybY76g
Zwart Leren Lume Handgemaakte Tas Gele Bags PkTXuOZi
Mountains Rugzak Ltr 12 Dutch Lichtgewicht Rugventilatie Backpack Dommel AquaUitverkoop L3A54jqScR
So Weihnachtsmarkt Toll Wird Tag24 Chemnitzer Der qSpUVzM

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Inch Datson 17 En Relatiegeschenken Laptop Bedrukt Rugzak Onbedrukte PuOiZTwkXl
Handtas Dames Aan Lancel Van De – Prijs Beste Verkoop vfybY76g

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn OutletHandtassenRugzakkenamp; Kipling Bagage OutletHandtassenRugzakkenamp; OutletHandtassenRugzakkenamp; Bagage Bagage Be OutletHandtassenRugzakkenamp; Be Be Kipling Kipling OXiPZukStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Spirit Trendy Trendy Tas Kruidvat True QtshrxdoBC

Projecten met akoestische plafonds

Rugzakken Mario Tassenamp; Online BestellenSpreadshirt Online Tassenamp; Rugzakken BestellenSpreadshirt Mario dWQrCoexB