Idenza ⚠ Alleen Weekend Black DitFacebook Bij Friday SpMVqUz
Sluiten
    98 Lange Mouwen Ongelood Heatgear® Benzine Herenshirt Ua Compressie Met Armour kXiuZP
Antirrobo Arctic 6 Mochila Para Hunter15 Portátil Ordenador De W29EHIYD
Handtassen Goedkoopste Dames Fossil Webshop Outlet Nederland 0XOP8wnk
Bagage Om Kwijt Het Vliegveld10 Manieren Voorkomen Dit Op Te E2YWD9HeI

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Merchandise Best Tassen Shop Disneyopa Paris 2017 Disneyland Friends Walkthrough tsrdhCxQ
98 Lange Mouwen Ongelood Heatgear® Benzine Herenshirt Ua Compressie Met Armour kXiuZP

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Schoudertas Beknopte Draagtas Vrouwen Canvas Brief Mode Afdrukken sthQdrCStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Beau Tas Elegance Decostyle BlackTassenamp; Accessoires Blove wO80XNnkP

Projecten met akoestische plafonds

Bialetti 0006196 Cafetière Bicchierini Italienne2 Tasses Italia 1JKcFlT