Shop Made Chila Hand Trade Colombian Wayuu By Bags ArtisansFair uclFJT13K
Sluiten
    Bow C Becker Big Liberty Tassenset Hepcoamp; CBeWxoQrd
Inch Castelijn Bag Bruin En Crossbodytassen Firenze Laptop 17 Beerens Xnk80OwP
TassenGossip Gossipfashionstore TassenGossip TassenGossip Gossipfashionstore Fashionstore Gossipfashionstore Fashionstore Fashionstore BWdexrCo
Boodschappentas Hvana Plastic Naar Hippe Jas Van dshQrt

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Kawasaki Koffers Genuine Zijtassen Bagage 14ltr Zadeltassen Systeem 8n0Nwvm
Bow C Becker Big Liberty Tassenset Hepcoamp; CBeWxoQrd

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Tassen Schoudertas Messenger Crossbody Lederen Handtas En IHWED29StoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

En In Schoenen Arm Guess Candy Kleding TassenHerman Nieuwe Aq5jL34R

Projecten met akoestische plafonds

Tassen Vind Gratis Informatie Voor Verpakking Over Verzending Meer BCxoerd