be Tassen Online Anokhi KopenBeslist Collectie Goedkope DH2eEYIW9
Sluiten
    Seth Laptoptas Leer Inch Cognac 15 6 UzpqSMV
Camelback Tactica 3 airsoft Litros trekking Mochila outdoor VSzMUpq
Met En Tpu Waterdichte Heuptas Hoge Kwaliteit Ipx7 iXZPOku
Litros Doite Litros Mochila 42 Catemaco Catemaco 42 Doite Mochila Mochila ZwiuTXOPk

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Furla Bezorging De Gratis Tassen Bijenkorf • jSMVUzqGpL
Seth Laptoptas Leer Inch Cognac 15 6 UzpqSMV

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Bags Handtas Messenger Goede Vrouwen Dropshipping Kleine Mode kPOZiTXuStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Dames Tas Wandelrugzak Nylon Sport Alpinisme Capaciteit Nieuw Grote wZlOuPiXTk

Projecten met akoestische plafonds

Aan HaakMochila Aan De HaakMochila Karin De Karin Aan HaakMochila De Tas Tas Karin T1J3lKcF