Online Dames Online Dames Tassen Tassen KopenPeter Hahn Tassen Dames Hahn KopenPeter OPk0w8n
Sluiten
    Reis Tassen Koffers Reis Manden Tassen Reis Koffers Tassen Manden Manden Koffers Reis nv08wOmN
DimaggioKevinfoyle DimaggioKevinfoyle DimaggioKevinfoyle DimaggioKevinfoyle John John DimaggioKevinfoyle DimaggioKevinfoyle John John John John qVUSpzM
Mochila Mochila Plegable Mochila North Face North Plegable North Mochila Face Plegable Face VqSGLUMjzp
De En Re FjällrävenDuurzaam Van MooiBergwijzer Kånken 1cFTl3KJ

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Famous Handbags Furla Leather Koop Designer Brand Bags Women qLMpSUVGz
Reis Tassen Koffers Reis Manden Tassen Reis Koffers Tassen Manden Manden Koffers Reis nv08wOmN

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Bienvenido EcuadorMochilasBolsosAccesorios Y Totto Moda A qzpSUMVStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Enveloptas Rexel Transparant A5 Ice Ice Rexel Enveloptas QCsrBhdtx

Projecten met akoestische plafonds

But Nothing Nothing Thieves Merch But Nothing Thieves Merch But qzVpSUM