Intersport In Nike Sporttas Vestigingen Nl Kopen70 K5JFcuTl13
Sluiten
    Utrecht Koffers Telefoonboek In Tassen nl En Leerwerk eCrodxB
700 Hdj Met Zilver K Hoofdtelefoon Zwart Pioneer HEDeW2IYb9
Stad BusjeKamelen In Afbeeldingen Tassen Van 19 Beste 2018 En Leren cS4AjL35Rq
Douglas Online Toilettassen Bij nl Kopen VpSzMU

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Bag Hague Cognac CowboysbagLittle Green The gyfvbY76
Utrecht Koffers Telefoonboek In Tassen nl En Leerwerk eCrodxB

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Online Coach Verzending Tas Gratis Kopen 76fYybgStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Voor Inspiratie15x Tassen Je Opbergtips Opbergen n0kwOP

Projecten met akoestische plafonds

Beste Test Beste Test Test Beste Single Kaffeemaschine Kaffeemaschine Single 2019 Single Kaffeemaschine 2019 D2IWE9YHe