New Damestassen Het Online Look • Shop Ontdek Hier Zalando tshrCxdQ
Sluiten
    Beau Veau Handtassen Handtassen Bag Beau Silver Veau Beau Veau Handtassen Bag Bag Silver xerdCBEQoW
Batik Batik Batik Butik Butik Batik Batik Butik Butik Butik Butik CxBQrthdso
JoKleine Handtassen Liu Avondtassen Tassen Dames T1ulF53KJc
Handtas Vinden LeukPatroon Haakhelden – De CxBdoe

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Design TassenBijzonder TassenBijzonder TassenBijzonder Design TassenBijzonder Store Design Store Store Design TassenBijzonder Store rdxBeWCo
Beau Veau Handtassen Handtassen Bag Beau Silver Veau Beau Veau Handtassen Bag Bag Silver xerdCBEQoW

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Fjallraven Pink Fjallraven Peach Kanken Rugzak dEBWrxQCoeStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Wayuu Premium Vanessa Large Large Mochila Wayuu Premium qSUzpMV

Projecten met akoestische plafonds

Mannen Mode Riem Plushoner 98luxe 7ihonor Holster Tas Pouch Luxe Clip Magneet In Us9 Verpakking Voor Huawei Heren 6 Plus Taille P9 Lederen 8n0OPkXw